10 gener 2018

PACO IBAÑEZ: ÈXIT I EMOCIÓ

El dimecres 17 de gener, Paco Ibañez va cantar al nostre teatre a benefici de la Fundación Babel, una entitat que treballa per l’educació de nens, joves i families al Senegal. Aquesta actuació en concret era pel projecte ‘Casa d’acollida La Source du Bonheur de Ziguinchor’.

Dies abans ja ficàvem el cartell d’entrades exhaurides: el teatre va estar ple de gom a gom! Paco Ibañez va fer un concert memorable. Tot i els seus 84 va interpretar les cançons de sempre i algunes de noves amb la mateixa força de sempre i una veu magnifica. Utilitzant totes les llengües del Estat Espanyol, van ser especialment emotives les cançons en euskera, la seva llengua materna.

Sols iniciar el concert, va saludar la recent constitució i del nou Parlament de Catalunya i la força i emoció, com mai, del cant final dels Segadors, acompanyat d’una gran ovació del públic.

La sorpresa de la nit va ser la presència al concert de la nostra alcaldessa: Ada Colau va seguir tot el concert des de la primera fila del teatre i al final va compartir i saludar a molts assistents al concert. Va estar atenta i impressionada pel teatre i les moltes activitats del Centre.